Bázisunk

Érdemi előrelépést jelentett az Akadémia létesítményhelyzetében a Soproni Egyetemmel 2021. március 1-től hatályba lépett megállapodás, amely alapján az Egyetem a területén található Krasznai Ferenc Sportcsarnok üzemeltetési jogát átadta Akadémiánk részére. Ennek eredményeképpen az addig korlátozott mértékben használt sportcsarnok a jövőben teljes egészében az utánpótlás képzés céljait szolgálja, ugyanakkor lehetővé vált az is, hogy az egyes szervezeti egységek központjait egy helyre összpontosítsuk.

Az üzemeltetés keretében azonnal megkezdtük a szervezetünk igényeinek megfelelő átalakításokat, amelynek első lépéseként az irodai adminisztrációt a Krasznai Ferenc Sportcsarnokba költöztettük, lehetővé téve ezáltal a sportszakmai működés során felmerülő adminisztratív feladatok lehető leghatékonyabb ellátását. A fizikális képzéshez nélkülözhetetlen eszközöket, gépeket és felszereléseket szintén a Krasznai Ferenc Sportcsarnokba csoportosítottuk, így a jövőben nem okoz logisztikai problémát a fizikális képzés megszervezése, hiszen játékosaink ugyanabban az épületben, az edzésekhez szervesen kapcsolódva tudják elvégezni a kondicionális fejlesztést.

A létesítményhelyzet folyamatos javulása mára azt eredményezte, hogy akár a hét minden napján is biztosítható a teljes méretű pályán történő gyakorlás valamennyi akadémiai- és pre-akadémiai korosztály számára, továbbá egy korosztály átlagosan heti 12-15 órát tud pályán tölteni. Akadémiánk jelenleg is rendelkezik elegendő kiszolgáló helyiséggel (irodák, öltözők, közösségi helyiségek), de célunk ezek számának folyamatos bővítése.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy Akadémia infrastruktúrájának folyamatos fejlesztése tudja csak biztosítani a tartós minőségi képzést, hiszen a tudomány és a technika rohamos fejlődése állandó megújulást vár el mindenkitől. Ez különösen igaz a sport területén.

Galéria

Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Pálya1
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Lelátó
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Pálya2
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Iroda1
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Iroda2
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Konditerem1
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok Konditerem2
Bázis | Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia - Krasznai Csarnok