Utolsó nap Lévában – Torna összegzése

Léva, 2019.12.01.

Soproni Sportiskola – SBK JUNIOR LEVICE 56 – 105 (10-26,14-24,12-28,20-27)

Dobók: Viera C 2, Szekeres Á 2, Dallos M 2, Gadácsi D 4, Vida M 2, Radványi B 2, Keller B 16/6, Ölbey T 2, Rédecsi F 2, Kiss V 16, Monostori K 6

Bali Ádám: “A torna utolsó mérkőzését játszottuk a hazai csapat ellen. Az első percben úgy tűnt, hogy sikerült jól kezdenünk a mérkőzést, de sajnos 2 perc után elkezdtünk kapkodni és nem koncentrálni, rengeteg hárompontost kaptunk és kizárni se sikerült, így rendre vissza tudták szedni a támadó lepattanót, amiből kosarat szereztek. A Második félidőre azért megint összekapták magukat a srácok és elkezdtek védekezni, gyors indítás kosarakat szerezni, okos támadásokat vezetni. Annak örülök. hogy minden mérkőzésen sikerült valamiben előre lépni. Ezen a mérkőzésen minden pályára lépő játékos szerzett kosarat, ez külön öröm volt a csapatnak. 

Gratulálok a csapatnak a 4 mérkőzéshez, hisz emelt fővel küzdöttek és a lehető legjobb tudásuk szerint próbáltak játszani!
Köszönöm nekik ezt a hozzáállást!”

 

A tornán nyújtott teljesítményéért a csapat legjobb játékosának Keller Bendegúzt választották.


Bali Ádám összegzi a tornát: “Egy fiatal, alacsony szerkezetű csapattal utaztunk el Lévába az U15-ös tornára. 
Mindegyik mérkőzésen magasabb és erősebb játékosok ellen léptünk pályára, de ez szerencsére a csapat lelkesedését és hozzáállását nem befolyásolta. Minden pályára lépő játékos mindent beleadott, erre nem lehet panasz. Tanulni jöttünk erre a tornára, amit úgy érzem maximálisan elégedett lehetek, mert minden mérkőzésen mutattak valami újat a srácok.
Remélem a kint tapasztaltak hasznára válnak majd a társaságnak a hazai bajnokságban.
A szervezés tökéletes volt, a házigazdák kitettek magukért. Misem bizonyítja jobban, hogy remek ellátásban részesültünk, hogy soha ilyet nem tapasztaltam, hogy minden étkezésnél mindenki megevett volna mindent! 🙂
Köszönjük a lehetőséget!”

Hajrá Sportiskola!

Hajrá Sopron!