U18A csapatunk elindult Debrecenbe, a holnap kezdődő országos döntőbe!!!

Meszlényi Róbert vezetőedző

„Magabiztosan kerültünk a döntőbe és azt gondolom, reális esélyünk van akár a végső győzelem megszerzésére is. Viszont pokoli nehéz lesz, mert nagyon felkészült csapatokkal kell megküzdenünk a végső dicsőségért! Csapatunk egységes és elszánt, győzni szeretnénk! Négy nap alatt öt mérkőzést lejátszani nem kis megpróbáltatás, de a feladat adott! És nem csak nekünk, ellenfeleinknek is! Győzzön a jobb! Hajrá Sopron!”

Horváth József szakmai vezető

„Nagy reményekkel utazunk Debrecenbe, persze az eddigi szereplés, a két évvel ezelőtti bajnoki cím, a remények mellé elvárásokat is megfogalmaz!
Természetesen szeretnénk érmet nyerni, és szeretnénk, ha ez az érem minél fényesebb lenne! Nem lesz könnyű dolgunk, mert rajtunk kívül több csapat is hasonló reményekkel érkezik Debrecenbe, de csalódottak lennénk, ha nem sikerülne. Rengeteg mérkőzést játszottunk az idei évben, és az U18-as bajnokságban csak egyszer találtunk legyőzőre, nem szeretnénk ezen vereségek számát gyarapítani, és ez sikerülhet, mert úgy érzem a csapatunk felkészülten várja a döntőt.

Dr. Szekeres Csaba csapatvezető, elnök

„Mindig könnyebb feladat megnyerni egy bajnokságot, mint megvédeni a bajnoki címet. Két éve a soproni kadett döntőn fergeteges hangulatban lett bajnok az akkori U16-os csapat. Hasonló sikerre készülünk Debrecenben is. És, hogy mi a sikeres szereplés titka? Ahogyan azt Michael Jordan mondta: A tehetség nyeri a meccset, de a csapatmunka és az értelem nyeri a bajnokságot! Bízom benne, hogy a sok tehetség csapatként működve újabb bajnoki címmel tér haza szombaton Debrecenből!

Klemencsics Nikolett technikai vezető

„Én az idei évtől dolgozom az egyesületnél, kis kenguru csapatom után, talán a juniorok állnak a szívemhez legközelebb, hisz a srácokkal, nem csak itt, hanem a SMAFC révén is van kötődésünk. Technikai vezetőként utazom velük, a kötelező feladataimon kívül próbálom majd lelkileg támogatni őket, és nagyon fogok szurkolni nekik, hogy elérjük a kitűzött célt. Hajrá Sportiskola!

 

HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ SPORTISKOLA!!!