Történelmi siker (Kerekesszékes)

Kerekesszékes bajnokság – 4. forduló

Vasárnap Sopronban rendezték az 5. Kerekesszékes Magyar Bajnokság 4.  fordulóját. Nem a legjobb előjelekkel készülődött csapatunk erre a fordulóra.

Részletek >>>

Soproni Tigrisek – Soproni Sportiskolás Sólymok 47:31

(9:4, 16:6, 12:13, 10:8)
2018. január 21., vasárnap, 10.00 – Sopron, Novomatic Aréna

Soproni Sportiskolás Sólymok – Törekvés Budapest 42:35 

(12:15, 8:5, 12:6, 10:9)
2018. január 21., vasárnap, 12.00 – Sopron, Novomatic Aréna

SSI Sólymok: Balogh Zoltán, dr. Bihari Csaba, Endrédi Tamás, Palkovits Tamás, Priszinger Eszter, Szaller Balázs, Vas Csaba.

Palkovits Tamás:

„Míg a bajnokság két legjobb csapata volt az ellenfél, addig nálunk többen is sérüléssel, betegséggel küszködtek. Inczédi Gergely, Rása Gergely és Szabó Lőrinc pályára sem tudtak lépni. Ehhez képest a csapat fennállása első győzelmét aratta, az eddigi örökös bajnok Törekvés ellen.
Már az első mérkőzésen is voltak biztató időszakok együttesünk játékában, ám főként a második negyedben, sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, amit a bajnokság éllovasa könyörtelenül kihasznált.
A Törekvés elleni sikernek elsősorban a jó védekezés volt az alapja. A játékosok egymást múlták felül akarati tényezőkben és ez magával hozott néhány könnyebben szerzett kosarat is.
A siker pedig a másik soproni csapatnak, a Tigriseknek is jól jött, hiszen így már három ponttal vezetnek a Törekvés előtt a bajnokságban.

Tovább a galériához >>>
Fotó: Palkovits Tamás