Szakmai igazgatónk bekerült a MEFS Egyesületi és Versenysport Bizottságába

Átalakult a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség, az Egyesületi és Versenysport Bizottságba pedig akadémiánk szakmai igazgatóját is tagnak választották.

Tisztújítást hajtott végre a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség, az új elnök Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos lett. A Testnevelési Egyetem rektorát a jövőben elnöki tanácsadó testület is segíti, ahol akadémiánk számára ismerős arcokat találunk. A testület tagja többek között Prof. Dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora és Dr. Sterbenz Tamás, a Testnevelési Egyetem soproni származású általános rektorhelyettese.

És még ennél is jobb hírünk van: az újonnan megalakult bizottságok közül az Egyesületi és Versenysport Bizottságba akadémiánk szakmai igazgatója is felkérést kapott! Ennek a grémiumnak Dr. Balogh László az elnöke, Simon Gábor az alelnöke, tagjai pedig Horváth Józsefen kívül Bartha Zsolt, Domokos Mihály, Prof. Dr. Ács Pongrác, Pöszmet Tibor.

A bizottság célja az, hogy az amerikai egyetemi sportélet mintájára javaslatokat adjon a szövetségnek annak érdekében, hogy a jó megoldásokat itthon is meghonosíthassák.