Sportiskolásaink a korosztályos válogatottakban

Vége a szezonnak, az egyesületben az évadnak, lezajlottak a különböző korosztályos bajnokságok döntői, helyosztói. Itt a nyár, a pihenés ideje. No persze nem mindenkinek, a legjobbak a korosztályos válogatottakban edzenek. Szerencsére a Soproni Sportiskola különböző korosztályos csapataiból több játékos is bekerült korosztálya válogatott keretébe

Amint arról Horváth József, sportiskolánk szakmai vezetője honlapunkat tájékoztatta, a legidősebbek, legnagyobbak között, az U20-as keretben két a már a felnőtt csapatban is bemutatkozó srác, a kaposvári bronzmeccs végjátékában, hosszabbításában óriásit alakító Molnár Marci valamint Török Balázs készül. Az U18-as nemzeti csapat keretének a tudását már a felnőttek között szintén megvillantó Rátvay Tamás, Toti a tagja.

Még nem versenyző korosztály az 1999-es születésűeké, de keretet ebben a korosztályban is már hirdettek, ennek Sterbenz László legénységéből Németh Márk, Papp Barna és Werner Viktor a tagja, az egy évvel fiatalabbak, a 2000-es születésűek keretében pedig Horváth Krisztiánt és Rátvay Balázst találjuk ott sportiskolásaink közül.