Sportiskolás évzáró a Hunyadiban

Ma délután a Hunyadi iskola udvarán tartotta ünnepélyes évzáróját sportiskolánk. Az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, nem volt kánikula, így a csapatok kifejezetten kellemes időben búcsúzhattak – hivatalosan is – az évadtól.

A szezont Dr. Szekeres Csaba, a Soproni Sportiskola elnöke értékelte. Mint mondta, az idei szezon amolyan köztes évad volt, tehát a korosztályok többségében a csapatainkban szereplő kosaras palánták nagyobb része még elsőéves volt korosztályában, így a cél egyértelműen a nagyobb, idősebb riválisok ellen a magasabb ritmushoz, keménységhez való hozzászokás volt. Erre tökéletesen meg is felelt az évad, s játékosaink fejlődtek is, a következő szezonban már több korosztályban is szép eredmények várhatók.
Minden korosztály legjobbjai különdíjat kaptak, és egy új, valamint egy hagyományos egyéni különdíjat is kiosztottak. Az új díj a Vetési Imre díj, amelyet a legkisebb korosztályokban játszó srácok közül az kapta, akit a legszorgalmasabbnak, legaktívabbnak, a csapatáért a Soproni Sportiskoláért a legtöbbet tevőnek találtak a szakemberek, ez most Kovács Máté lett.
A hagyományos Molnár Csaba díjat az a sportiskolából „kiöregedő” játékos kapta, aki az egyesületben eltöltött évei alatt tett nagyon sokat korosztályos csapatáért, az egyesületért, ezt a díjat Szekeres Ábel érdemelte ki.
A rendezvény hivatalos része után kötetlen beszélgetés mellett hotdogot És üdítőt fogyaszthattak a sportiskolás legények.