SIKERÜLT! (U16 válogatott)

U16 válogatott Olimpiai Reménységek Versenye

2014.12.27–30. – Székesfehérvár

Megszületett első győzelmünk, sajnos csak a 7-8. helyért vívott mérkőzésen! Válogatottunk kétséget sem hagyott Ausztria válogatottjának, hogy ki a jobb.

Az ORV-n elért helyezésünk nem feltétlen tükrözi az erőviszonyokat, mert egy nagyon erős csoportba került válogatottunk. Abban az esetben, ha a másik csoportba kerültünk volna, kis szerencsével akár éremért is játszhattunk volna. Ám mint tudjuk, a sportban nincs helye a „ha”-val kezdődő mondatoknak.
Keményen kell dolgozni 2015-ben, hogy a nyáron Szófiában megrendezendő B divíziós Európa Bajnokságon, vissza tudjon vágni válogatottunk!

Magyarország –Ausztria 89:34

(17:9, 21:13, 29:8, 22:4)
2014.12.30. kedd, 09:00 – Székesfehérvár, Vodafone Sportcsarnok
Részletek >>>

Sportiskolánk játékosai: Németh Márk 6 pont, Papp Barna 6 pont, Werner Viktor 10 pont.

Váradi Attila: 

„Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Az első percek megilletődöttségét levetkőzve sok mindent meg tudtunk valósítani abból, amit az elmúlt mérkőzéseken tanultunk, gyakoroltunk. Egy nagyon erős mezőnyben tudtunk tapasztalatot szerezni és fejlődni, saját bőrünkön éreztük képzési rendszerünk hiányosságait. A téli és tavaszi felkészülési lehetőségeinket maximálisan kihasználva az Eb-re már egy sokkal egységesebb és sokkal tudatosabb csapattal fogunk neki vágni.”

Tovább a galériához >>>