Serdülő csapatunk Spanyolországban járt

Az Országos Döntőbe jutott serdülő csapatunk 2017. május 10–14. között Spanyolországban készülhetett fel a közelgő eseményre. A túráról edzőjük Csátaljay Gábor osztotta meg véleményét.

Csátaljay Gábor:

„Az országos döntőre való felkészülés jegyében a spanyolországi Gironában játszott edzőmérkőzéseket serdülő csapatunk. A helyi u14 és u15-ös csapatok ellen három nagyon hasznos mérkőzést tudtunk játszani. 2 vereség mellet egyszer győztesen hagytuk el a parkettát. Az eredmény másodlagos volt számunkra, a hangsúly a gyakorláson volt. Ellenfeleink a magyar mezőny csapataihoz képest gyorsabban játszanak, agresszívebben védekeznek, amiből mi rengeteg tapasztalatot szerezhettünk. Reméljük, hogy az országos döntőn ebből tudunk majd valamit kamatoztatni.
A mérkőzések mellett jutott idő városnézésre is. Felfedeztük Girona gyönyörű történelmi belvárosát, majd Barcelona nevezetességeit tekintettük meg. Eljutottunk a Sagrada Familiahoz, bejártuk a Spanyol tér és az Olimpiai Stadion környékét, majd a város tengerparti részén és sétálóutcájában, a La Ramblán töltöttünk néhány órát. Az egyik legnagyobb élmény a Camp Nou Stadionban tett „túra” volt.
Rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, amit ezúton is köszönünk az egyesület vezetőségének!”

Tovább a galériához >>>