Nem rajtunk múlott… (U18A)

Fiú Junior Bajnokág – Keresztjáték a 16-ba jutásért

Soproni Sportiskola/A – OSE Lions 54:68

(18:21, 9:6, 16:23, 11:18)
2018.01.23., kedd, 18:00 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok
Részletek >>>

SSI/A: Horváth M. 4, Horváth K. 17/9, Tóth D. 8, Hencz B. 9, Karsai 2. Cserék: Heiszenberger N. 6/6, Csátlajay B. 8, Gottlieb M., Vass Á., Lampert L.
Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Bali Ádám: 

„A mérkőzés tétje nem volt más, mint hogy ki jut tovább a legjobb 16 közé. Oroszlányban sikerült magabiztos előnyt kiépítenünk, így várhattuk itthon a találkozót. A szerencse elpártolt mellőlünk, hisz 2 játékos ujjficamot szenvedett, mellyel 5-6 hetes kihagyás vár rájuk, Rátvay Balázs szeme begyulladt, így ők hiányoztak, Karsai Attila pedig sérült bokával volt kénytelen játszani.
Az első félidőben többé-kevésbé sikerült lassítani a játékot, és egálon tartani a különbséget. A második félidőben lerajzoltuk, hogy mit csináljanak az agresszív letámadás ellen, a zóna védekezés ellen mit kellene játszani, de sajnos szinte semmit sem sikerült megvalósítani és a vendég együttes folyamatosan meglépett előlünk. A negyedik negyedben teljesen összeestünk, az időkérések ellenére nem sikerült átesnünk a holtponton. Nem támadtuk a gyűrűt, vagy ha támadtuk 1-4 ellen próbáltunk hősködni.
Ha a kiemelt csoportban szeretnénk jó eredményt elérni és az A-döntőig eljutni ez édeskevés lesz. Hazai pályán 21/11 büntető értékesíteni ilyen szituációban nonszensz dolog és a 18!!! eladott labda önmagáért beszél!
A hozzáállás példás volt az oroszlányi csapatnál, gratulálok nekik a mai mérkőzéshez.
Hajrá Sopron!”