KÖZLEMÉNY!

KÖZLEMÉNY!

Kedves Sporttársak!
Kedves Szülők!
A Soproni Sportiskola Kosárlabda

Akadémia intézkedései:
1. Edzések, Foglalkozások:

– Ovikosár: Az ovikosaras foglalkozásainkat a mai naptól (2020.március 25.) „online” formában indítjuk újra, ennek helyszíne az a Facebook csoport, ahová a foglalkozásokat tartó munkatársaink meghívót küldtek „ovisaink” szüleinek. Kérem, ha valaki kimaradt jelentkezzen a hjozsi@bdeg.hu e-mail címen!

– Kosárpalánta, előkészítő foglalkozások: Szintén a mai naptól (2020.március 25.) az edzéseket „online” formában indítjuk újra, szintén Facebook csoport formájában, az edzők erre a jelentkezésre is elküldték a „linkeket”! Kérésem, ha véletlen valaki lemaradt jelezzen a korábban megadott e-mail címen!

Mindkét foglalkozásunkat közösen a Soproni Darazsak Akadémiával üzemeltetjük, ezért természetesen a lányok jelentkezését is ide várjuk! Ha valaki nem tagja egyik egyesületnek sem, de szeretne csatlakozni a csoportjainkhoz, bármikor megteheti a hjozsi@bdeg.hu e-mail címen!
Várunk szeretettel!

– U11 Iskolai Kenguru Csapatok (Deák, Gárdonyi, Hunyadi, Lackner): Az „online” foglalkozások formája a Soproni Sportiskola Akadémia „Core-Up” és „Classroom” rendszere! Kérek Minden szülőt, hogy az adott csoportokban keresse a kapcsolatot az edzőinkkel!

– U11-U18 versenyző csoportjaink: A munka eddig is folyamatos volt, az „online” edzések formája a Soproni Sportiskola Akadémia „Core-Up” és „Classroom” rendszere, illetve az edzőink által megadott lehetőségek!

2. Tagdíj:

A Soproni Sportiskola Akadémia az április, május, június hónapokra fizetendő tagdíjak összegét felére csökkenti! Sok olyan sportolónk van, akin tagdíját már erre az időszakra korábban rendezte, természetesen az Ő esetükben a már elutalt „túlfizetés” (jelenlegi döntésünk miatti többletbefizetés) a következő szezonban jóváírásra kerül! A tagdíjakat továbbra is utalással kell rendezni a honlapunkon található szabályzat szerint! Amennyiben a tagdíjakkal kapcsolatban kérdés, illetve kérés merülne fel, a tagdíj@sopronisportiskola.hu e-mail címen érdeklődhetnek!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Az aktuális helyzetről és a változásokról folyamatosan értesítjük Önöket honlapunkon!
Köszönettel:
Horváth József
Szakmai Igazgató