Kórház a város szélén… (U16B)

Fiú Kadett Regionális Bajnokság – Nyugat régió – Felsőház – Alapszakasz – 8. forduló

Rengeteg hiányzóval érkeztünk a nálunk jobb erőkből álló OSE A csapatához, de a mérkőzés közben is történtek sérülések, a végére így felörlődtünk az oroszlányi katlanban.

OSE Lions/A – Soproni Sportiskola/B 67:28

(16:5, 17:2, 17:8, 17:13)
2017.12.06., szerda, 18:30 – Oroszlány
Részletek >>>

SSI/B: Pölös 8/3, Horváth M. 3/3, Wilcsinszky 6, Rokob 5, Grah 4. Cserék: Kerekes, Kovács Á. 2, Veöreös, Vígh, Rausch.
Edzők: Farkas Dávid, Pongrácz Levente

Farkas Dávid:

„Rendkívül nehéz helyzetből indultunk neki a mérkőzésnek, hiszen egy vírusos megbetegedés és sérülések miatt Kovács Máté, Kertész Attila, Rausch Botond, Takács Gábor és Taschner Barna is hiányzott, valamint másodedzőm, Pongrácz Levente, is 39 fokos lázzal fekszik otthon. A mérkőzés elején Kerekes Lóránt egy könyököst kapott, ömlött a vér az orrából, Kovács Ádám pedig »medvepuszit« kapott a térdére…
Sajnos ez rányomta bélyegét a mérkőzés elejére, de egy rossz szót nem tudok szólni, hiszen küzdöttek a fiúk. Sajnos az OSE letámadásával nem tudtunk ennyien mit kezdeni. Támadásban próbálkoztunk, de sajnos szerencsénk sem volt, valamint a védekezésbe fektetett energiánk felemésztett bennünket.
Remélem, jövő hétre sikerül mindenkit kikúrálnunk, hiszen a bennmaradásért folytatott harcban élet-halál mérkőzés előtt állunk, hazai pályán a ZTE ellen.
Sérültjeimnek, betegeimnek és másodedzőmnek gyors gyógyulást kívánok, az ittlévőknek pedig köszönöm a tisztes helytállást, még ha az eredmény nem is ezt mutatja.”