Kétszeres bizonyítási vággyal (U16)

Majd háromhetes „mérkőzés csendet” követően, rangadóval folytatja kadett csapatunk a felsőházi rájátszást.

Nem akármilyen derbi következik. A harmadik helyen álló Honvéd otthonába látogatunk. Egyedül csak a budapesti piros-fehérek mondhatják el magukról, hogy a rájátszás eddigi összes mérkőzésén győztesen hagyták el a pályát! Valamint egyetlen vereségünket (61:65), mi is tőlük szenvedtük el. Szóval, van miért készülni a visszavágásra.

– Mielőtt azonban Horváth Józseffel a fiú mérkőzésről beszélünk, ezúton is gratulálunk neki a leány junior bajnoki címhez!

„Köszönöm, köszönjük a lányok nevében is! A dobogó reményében indultunk neki a hosszú hétvégének . Akárcsak a többi csapat, mi is csak keveset edzettünk együtt, hiszen a lányok egy része a kadetekkel készült, míg a másik fele már a felnőttekkel gyakorol. Egyetlen közös, teljes létszámú edzésünk volt, de ez így természetes. Kemény csoportba kerültünk és a továbbiakban sem volt »sétagalopp« egyetlen egy találkozónk sem. A számszerű eredményből talán éppen a döntő tűnhetett annak, de ott is keményen meg kellett dolgoznunk mind fejben, mind fizikálisan a sikerhez.”

– Miként készül kadett csapatunk a Honvéd ellen?

„Annyit a Honvédról, hogy mi a döntőre készülünk. Ezért más jellegű edzésmunkát végzünk, de természetesen szeretnénk visszavágni az itthoni vereségért, valamint az első helyünket is csak győzelemmel tudjuk megtartani. Egy biztos, egy pillanatra sem adjuk fel!”