Hogyan töltöd mindennapjaidat?

Puskás Barnabás, a Gárdonyis Zsiráfok és a Gárdonyis Palánták edzője,mesél róla pár szót!

-Tavalyi év szeptemberében csatlakoztam a Soproni Kosárlaba Akadémiának két legkisebb korosztályához. Az Egyesületben a játékosok mellett az edzők is,többek között azért küzdenek, hogy a versenysorozat végén kiderüljön, hogy mire volt elég a közös munka,a befektetett energia.
Nagyon szerencsés helyzetben voltam,mert a Zsiráf csapat magjának édesanyám az osztályfőnöke (ez az első edzés után derült ki 🙂 ),így napra készek voltunk Erdősi Gyula edzőkollégámmal a srácokról,ami nagy segítség volt számunkra. Amit a későbbiek folyamán a pályán is kamatoztatni tudtak a fiaink.
Sajnos a bajnokság félbeszakadtával és az iskolák bezárásával,csak online tudtunk a gyerekekkel foglalkozni. Így nem derült ki,hogy mire lett volna elég a közös munkák. Remek csapat volt, ahol mind a játékosok, szülők, edzők remekül szót értettek egymással.

A mindennapjaim nagy részét,saját családi éttermünkben töltöm. (A Soproni Sportiskola Egyesület valamennyi munkatársa nevében kijelenthetjük, hogy a Puskás Étterem és Söröző egy remek hely!) Ahova minden reggel elsőnek érkezem és utolsók között távozom. Örülök hogy két olyan dolgot csinálhatok munkámként,ami egyben a szenvedélyem is.
Folyamatosan próbálom fejleszteni magam, mind az edzői és mind a vendéglátás területén. Ha mindezek mellett van egy kis szabadidőm,akkor a családommal vagyok, nagyokat kirándulunk, biciklizünk, és gyakran járunk le a Balatonra nyaralónkat csinosítgatni a nyári szezonra.
Az idei év,amellett hogy elég érdekesen alakul eddig, nagy meglepetést is tartogat a számomra. Nyár végére várjuk kislányom érkezését. 🙂 Úgyhogy, mire legközelebb a srácokkal nekikezdünk az új bajnokságnak,már újdonsült apukaként teszem ezt meg.

Jó egészséget és kitartó munkát kívánok Mindenkinek!