Győzelem egy rendkívül fontos meccsen! (U18A)

Fiú Junior Bajnokág – Keresztjáték a 16-ba jutásért

OSE Lions – Soproni Sportiskola/A 47:66

(10:12, 19:17, 12:20, 6:17)
2018.01.17., szerda, 17:15 – Oroszlány, Krajnyik „Akác’’ András Sportcsarnok
Részletek >>>

SSI/A: Horváth M., Horváth K. 7/3, Hencz B. 13, Rátvay B. 19, Karsai A. 18. Cserék: Csátaljay B. 6, Heiszenberger N., Tótd D. 3/3, Vass Á., Gottlieb M., Lampert L.
Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Bali Ádám: 

„Rendkívül fontos mérkőzést játszottunk tegnap este. Ennek a párharcnak a győztese kerül be a legjobb 16 csapat közé a Junior bajnokságban. Álmosan kezdtük a mérkőzést. Sorra hagytuk ki a ziccereket, védekezésben nem kommunikáltunk. A második negyedben elmentünk 6 ponttal, és ebbe az előnybe beleült a csapat, nagyon elkapta a fonalat a hazai csapat és már 7 ponttal átvették a vezetést. A szünetig mi rohantunk az eredmény után és Tóth Dani dudaszós triplája révén egalizáltuk az eredményt.
A fordulást követően egy agresszív letámadással nyitottunk, ennek köszönhetően közel 20 pontos előnyt építettünk ki. A záró etapban már csak tartani kellett a különbséget, és szerencsére a padról beállók is képesek voltak erre, hisz sok kezdő játékos is sokat tudott pihenni.
Köszönöm a csapatnak a második félidőben mutatott hozzáállását, de ha a legjobb 16-ba eredményt akarunk elérni, akkor még nagyobb elánnal kell edzeni és játszani. Köszönöm Farkas Dávid edzőkollégám tanácsait, és jó utat kívánok neki és az U14-es EYBL bajnokságban szereplő csapatunknak!
Hajrá Sopron!”