Erre nem lehet panasz! (U18A)

Fiú Junior Bajnokság – Rájátszás – Alsóház – Nyugat

U18A csapatunk vezetőedzőjét és több kulcsjátékosát is nélkülözni kényszerült a tabellát vezető PVSK elleni hazai mérkőzésen, de így is sikerült tisztes helytállást tanúsítani és szoros mérkőzést játszani.

Soproni Sportiskola/A – PVSK Panthers 62:69

(16:19, 8:23, 13:18, 25:9)
2018. március 6. kedd 18:00 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok
Részletek >>>

SSI: Horváth M. 11/3, Vass, Heiszenberger 16/12, Hencz 18, Karsai 11. Cserék: Tóth 6, Gottlieb, Lampert, Horváth K., Simon.
Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Farkas Dávid:

„Sajnos a mérkőzés napján derült ki, hogy Horváth Krisztián továbbra is betegségből lábadozik, valamint többen is apróbb sérüléssel küzdenek. Emellett – családi okok miatt – Bali Ádám vezetőedző sem tudott a csapat rendelkezésére állni, így nem jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre.
Játékunk többször akadozott, védekezésünk sem volt az igazi, sőt a második negyed végén Vass Áront lekönyökölték és felrepedt a szeme fölött a bőr, tovább csökkentve ezzel győzelmi esélyeinket. A második félidőben ennek ellenére tudta vállalni a játékot, a többiek pedig plusz energiákat mozgósítva közelebb kerültek ellenfelükhöz és bár többször is hullámvölgybe kerültünk, végül – úgy gondolom – jelen helyzetünkben megfelelő eredménnyel zártuk a találkozót.
Külön öröm, hogy négy játékos is tíz pont felett zárt – Horváth M., Heiszenberger, Hencz, Karsai –, mely nálunk nem megszokott dolog volt az eddigiek során.
Sérültjeinknek, betegeinknek jobbulást kívánok, remélem a balszerencse-sorozat lassan véget ér!