Emelt fővel (U18A)

Fiú Junior Bajnokság – Rájátszás – Alsóház – Nyugat

PVSK Panthers – Soproni Sportiskola/A 68:64

(14:15, 24:16, 11:13, 19:20)
2018.03.11., vasárnap, 16.30 – Pécs, Széchenyi Gimnázium Tornaterme
Részletek >>>

SSI: Horváth M. 12/6, Vass Á. 2, Heiszenberger N. 4/3, Hencz B. 1, Karsai A. 12. Cserék: Horváth K. 20, Tóth D.11, Gottlieb M., Lampert L. 2, Tabajdi T.
Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Bali Ádám:

„Az alsóházi rájátszás utolsó fordulójára utaztunk el a csoport legerősebb gárdájához, a PVSK ellenfeleként. Farkas Dávid edző kollégám sajnos nem tudott a csapattal utazni, mert U14-es fordulón helyettesítette beteg edző kollégánkat. Szerencsére Horváth Krisztián 2 hét betegség után tudta vállalni a játékot, így 10 hadra fogható és elszánt játékossal indultunk neki a mérkőzésnek.
A mérkőzés előtt azt kértem a srácoktól, hogy küzdjenek, akarjanak és ne engedjük a hazai alakulat akaratát érvényesíteni. Tudtuk, hogy ez az utolsó bajnoki mérkőzésünk a B-döntő előtt, ezért arra szerettünk volna hangolódni.
Az egész mérkőzésen fej-fej mellett haladt a két csapat, senki nem mondta volna meg a lelátóról, hogy a tabella alapján, ki milyen erőket képvisel. A fiúk harcoltak, végre kommunikáltak és agresszívan védekeztek. A kispadról mindig jött valami plusz energialöket. A második negyedet sajnos elrontottuk, ott szedett össze egy 8 pontos előnyt a pécsi alakulat.
A fordulást követően nem ragadtunk be, hanem fokozatosan dolgoztuk le a hátrányt, volt egy olyan periódusa a mérkőzésnek, hol 4 labdát is szereztünk, de sajnos nem sikerült azt pontra váltani. A külső dobásaink ezen a mérkőzésen megvoltak, de sajnos a szerencse ilyen téren nem állt a mi oldalunka.
Az utolsó másodpercig kiélezett mérkőzésen maradtunk alul egy olyan együttestől, akik harcban vannak az A-döntőbe jutásért.
Büszke vagyok mind a 10 játékosra. Emelt fővel, tisztesen helyt álltunk a mai mérkőzésen.”