Elfáradtunk… (U18A)

Fiú Junior Bajnokság – Alsóház – Nyugat – 1. forduló

A kiemelt bajnokság alsóházának legerősebb csapatához látogatott a kulcsembereit nélkülöző U18A csapatunk, amelyik húsz percig erőn felül teljesített, a második félidőben azonban szétesett és súlyos vereségbe szaladt bele.

Zalakerámia ZTE KK – Soproni Sportiskola/A 83:45

(24:16, 13:20, 26:4, 20:5)
2018.02.09. péntek, 15.15 – Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Részletek >>>

SSI/A: Horváth K. 8/6, Horváth M. 5/3, Vass 2, Tóth 5/3, Hencz 10/3
Cserék: Heiszenberger 10/9, Gottlieb, Schöll 5/3, Patocskai, Lampert.
Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Farkas Dávid: 

„A bajnokság legjobb szerkezetű és legerősebb csapatához látogattunk a mai napon és az első félidei extra egyéni teljesítmenyeknek köszönhetően végig egyenrangú ellenfeleknek bizonyultunk.
A második félidőben sajnos elfogyott az oxigén, a különbség nőtt, a fejek pedig elkezdtek lógni, majd lehullani…
Előjöttek a szezonban minket maximálisan jellemző hibák és irreális különbség alakult ki a két csapat között. Ennek ellenére nem érheti negatív kritika fiaimat, hiszen ők itt voltak, küzdöttek és húsz percig erőn felül teljesítettek, ma Rátvay Balázs, Karsai Attila és Csátaljay Barna nélkül ez erre volt elég… A kispadon fáradt, beteg és sérült játékosok ültek, akik így is harcba szálltak és 1-2-en mai teljesítményükkel élvezni fogják a bizalmamat a bajnokság hátralévő részére.
Dolgozunk tovább, remélem ez a vereség nem fogja kedvét szegni a fiúknak és következő meccseinken a mai első félidei teljesítménnyel rukkolnak elő és tudják esetleg 25-30 percre kitolni. Ha ez sikerül, akkor az U18-as B döntőre megfelelő állapotban lesznek játékosaink, valamint a SMAFC U20-as csapatával is sikerül elérni az Országos Döntőt, mely felé egyre közelebb haladunk jelenlegi továbbjutó helyünkkel.
Gratulálok a ZTE csapatának és edzőjének, Gellér Sándornak!