Bravúrgyőzelem és egy újabb nagy lépés

Nemzeti Fiú Regionális Kadett Bajnokság, “A” csoport – 8. forduló
Zalakerámia ZTE KK “B” – Soproni Sportiskola KA “B” 54-82 (20-22, 7-31, 19-14, 8-15)

2021.02.20. szombat 11:00 – Zalaegerszeg, Ostoros Sportcsarnok

SSI KA “B”: Kalmár K. 18, Kiss V. 4, Nagy B. 17/6, Mentes 4, Ölbey 8
Cserék: Gadácsi 16, Varga G. 1, Radványi 2, Kulik 2, Hajnal M. 4, Schaul 6, Kisbéri

Farkas Dávid – Nyilatkozat:
Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hisz a tabellán mögöttünk, 6-1-el álló ZTE otthonába látogattunk, akiket hazai pályán 5 ponttal sikerült legyőznünk.
Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok, inkább a támadójáték került előtérbe, a második negyedtől azonban a fiúk sebességet váltottak, legfőképp védekezés tekintetében és egy lehengerlő negyedet produkáltak.
Extra védekezés, ebből könnyű pontok, nagy önbizalommal mehettünk a félidőre. Szerencsére nem engedtünk abból az előnyből, amit összeszedtünk, így a ZTE csak néha tudott 20 pont köré jutni, de az alá egyszer sem. Nagyon örülünk ennek a győzelemnek, hisz ezzel továbbra is veretlenül állunk és egy lépésre kerültünk ahhoz a célhoz, melyet egész szezonban nem mondtunk ki, de lépésről-lépésre közelebb kerültünk hozzá! Remélem következő mérkőzésünkön sikerül mindkét lábbal átlépni ezen a küszöbön!
Az elmúlt két hétbe nagy melót raktak bele a Fiúk, hisz tudtuk, hogy a Tigrisek elleni hazai, valamint a ZTE elleni idegenbeli mérkőzés fogja meghatározni szezonunk hogyantovábbját, ennek megfelelően készültünk termi edzésekkel és videoelemzésekkel is. Köszönöm a szülők segítségét, akik partnerek voltak ezekben a plusz programokban is, hisz az elmúlt 12 napból 11-et töltöttünk edzéssel és felkészüléssel, mely úgy gondolom meghozta a gyümölcsét!