Bent maradtunk az A csoportban

Fiú Regionális Serdülő Bajnokság – alapszakasz 3. forduló

2020.03.07. szombat – Sopron, Becsa 

Zalakerámia ZTE/B- Soproni Sportiskola KA/B 41-41 (0-2) (13-8, 10-15, 9-15, 9-8)

Legjobb dobók:
Németh B 14, Joó L 10, Palotai M 6, Porrogi A 5, Pethő B 5, Porrogi I 5, Dallos M 2, Rédecsi F, Waron B, Kovács E, Bali M, Keszei D, Nadzon Herczegfalvi L.

Bali Ádám: Az első mérkőzést a már jól ismert ZTE/B csapatával vívtuk meg, akik sajnos betegség, hiányzók miatt 8 fővel érkeztek meg a fordulóra. Ez ugyan automatikus győzelmet jelentett nekünk, de rendesen lejátszottuk a mérkőzést, hisz erre készültünk 2 hétig. Végig fej fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben, sajnos a pontatlan befejezések és a passzok miatt nem tudtuk magabiztos előnyt kiépíteni. A második félidőre viszont összekaptuk magunkat és gyönyörűen játszottunk és megérdemelten nyertünk. A hibáinkat javítjuk, de nagyon jó úton járunk!


Soproni Tigrisek /A- Soproni Sportiskola KA/B 103-41 (23-14, 26-13, 26-7, 28-7)

Legjobb dobók:
Németh B , Joó L 14, Palotai M 3/3, Porrogi A 4, Pethő B 5, Porrogi I 2, Dallos M 2, Rédecsi F 5, Waron B, Kovács E 6, Bali M, Keszei D

Bali Ádám: A forduló döntőjét a tigrisek ellen játszottuk. Jól kezdtük a mérkőzést, az első 5 percben egálban voltunk a nálunk 1 évvel idősebb játékosokat is felvonultató csapat ellen, ám Palotai Máté csukló sérülés végett nem tudott már a pályára lépni és az ellenfél magas játékosát nem tudtuk tartani, rendre kaptuk a kosarakat 2-2-ből. Sajnos nem tudtuk azt a játék mutatni a kilátogató szülőknek, amit mi valójában tudunk. Ötlettelenül, félve és kommunikáció nélkül próbáltunk kosárlabdázni. Én tudom, hogy a csapatom nem ennyire képes, bízom benne, hogy a következő fordulóban ismét találkozik egymással a két csapat és akkor be is tudjuk ezt bizonyítani, hogy a két csapat nincs ekkora különbség! 

Hajrá Sportiskola!

Hajrá Sopron!