A szív diadala (U18A)

Fiú Junior Bajnokság – Alsóház – Nyugat – 2. forduló

Soproni Sportiskola/A – Budaörsi DSE/A 63:60

(17:20, 16:16, 15:9, 15:15)
2018.02.13., kedd, 18:00 – Sopron, Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok
Részletek >>>

SSI: Horváth M. 8/3, Vass Á. 10/6, Horváth K. 17/6, Hencz B. 7, Karsai A. 9. Cserék: Heiszenberger N. 10/6, Tóth D. 2.
Edzők: Bali Ádám, Farkas Dávid

Bali Ádám:

„Nem valami nyugodtan vágtunk neki a mérkőzésnek, hiszen az előző edzésen 5 egészséges játékos állt rendelkezésünkre. Lampert Levenete és Patocskai Dániel ujjtörésből lábadozik, Gottlieb Mátyás és Horváth Krisztián lázban szenved, Rátvay Balázs pedig nem tudott pályára lépni.
Azt kértük a mérkőzés előtt a srácoktól, hogy tegyék ki a szívüket a pályára és bizonyítsák be maguknak és nekünk is, hogy mire képesek.
Az egész mérkőzés folyamán fej-fej mellett haladtunk. Minden pályára lépő játékos (7 ember) azonnal fel tudta venni a játék ritmusát és lendületet tudott hozzá tenni a csapat sikeréhez. Minden játékos 27 perc fölötti időt töltött a parketten, csak Tóth Dani – fault problémák miatt – nem tudott több időt a pályán lenni.
Az utolsó negyed végjátékában tudatosan játszva, okosan üres helyzetig passzoltak és Vass Áron, majd Horváth Máté pontjainak hála megnyertünk egy végtelenül izgalmas mérkőzést!
Bízom benne, hogy ebből a győzelemből erőt merít majd a gárda és minden mérkőzésen ugyan ilyen elánnal és odaadással fognak pályára lépni a srácok!
Bravó!
Hajrá Sopron!”