A nap rövidre sikerült, a tanulság annál hosszabbra (U14B)

Fiú Regionális Serdülő Bajokság – Alapszakasz I. – Észak-nyugati régió – B csoport

Részletek >>>

Tapolcai Sziklák – Soproni Sportiskola/B 73:71

(18:17, 18:18, 20:19, 17:17)
2018. január 27. , szombat, 9:00 – Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

SSI/B: Kulik R. J. 13, Tiang T. 6, Vass B. 2, Kalmár K. 8, Hajnal M. 5/3. Cserék: Varga G., Kedmenecz K. 3, Kalmár I. 4, Schaul M. 8, Beszprémi A. 22, Miskolczi M., Kocsis B.
Megbízott edző: Farkas Dávid

Soproni Sportiskola/B – Tatai SE 2:0

(a Tatai SE nem jelent meg a tornán)
2018. január 27. , szombat, 13:00 – Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

Farkas Dávid:

„Vanyó Áron edzőkollégám kérésére a mai napon beugróként irányítottam serdülő B csapatunkat, melyet izgatottan vártam, mert ebben a korosztályban három éve edzősködtem utoljára.
Sajnos egyből egy rossz hír fogadott minket, hiszen a Tatai SE csapatanem jelent meg a tornán, így az első mérkőzés vesztese egyből utazhatott is haza.
Jól kezdtük a találkozót, hiszen előbb öt, majd kilenc pontos előnybe kerültünk, de a félidő végére sajnos ez elfogyott, melyet csakis magunknak köszönhettünk. Kihagyott ziccerek, eladott labdák sorozata jellemzett minket.
A második félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, percenként változott a mérkőzést vezető csapat kiléte, melyből sajnos mi jöttünk ki rosszabbul és a 73:71-es hazai vezetést jelentő kosárra nem maradt válaszunk.
Sajnálom, hogy ilyen rövidre sikerült a mai napunk, de azt kell mondanom, hogy magunknak köszönhetjük, hogy idő előtt távoztunk a Nagy Lajos Gimnáziumból, hiszen ennyi kihagyott ziccer és eladott labda nem maradhatott büntetlenül!
Sok sikert a továbbiakban a csapatnak és edzőjüknek!!!”