Kosárpalántáink Székesfehérváron

A 2018/2019-es évadban rekordszámú nevezővel indult el a Kosárpalánta Bajnokság, négy alsó tagozatos korosztályban több mint 200 csapat adta le a nevezését.

Vasárnap Székesfehérváron, az MKOSZ képzőközpontban rendezték meg a Kosárpalánta zárófordulóját, a jamboreet, melyen négy korosztályban 32 csapat vett részt. Akadémiánk első osztályosokkal képviseltette magát, akik nagyon ügyesek voltak. A programban sor és váltóversenyek, ügyességi és dobó feladatok, és kis játékok szerepeltek. Az idősebbek versenyzésekor lehetőség nyílt a közelben lévő minden igényt kielégítő játszótér „felfedezésére” is. A zárás előtt, a Face Team bemutatóját óriási ováció fogadta.

Minden résztvevő gyermek érmet és ajándékot kapott, a rendezvény végén pedig meglepetésvendégek, az Alba Fehérvár játékosai és Dávid Kornél, az eddigi egyetlen NBA-ben szereplő magyar kosárlabdázó adták át a díjakat.

A hosszúra nyúlt nap után – reggel 8 órakor indultunk és 19.30 órára értünk haza – úgy búcsúztunk el, ha lehet, akkor jövőre újra ott szeretnénk lenni a jamboreen.

Fotó: Palkovits Tamás
Tovább a galériához >>>