101 kiskutya

Az alsó korosztályokban a gyerekeknek szinte egymás után, vagy csak nagyon rövid pihenővel kell két mérkőzést lejátszaniuk. Így sokszor a játék vége, az idő lejárta vagy a sípszó sem elég, hogy a mérkőzés “ténylegesen befejeződjön”.

 

Soproni Sportiskolás Bivalyok- MVM-OSE TKC U12 108-16 (28-10, 38-3,24-2,18-1) Ez mostani fordulóra még inkább igaz. Az első mérkőzésünket hatalmas fölénnyel nyertük, ahol a legnagyobb edzői feladatom az volt, hogy igyekezzek versenyhelyzetet teremteni, még ilyen körülmények között is.

 

 

Soproni Sportiskolás Bivalyok Bivalyok- Sportdarázs 74-59 (15-10,30-23,25-11,4-15) Egyáltalán nem ért váratlanul, hogy amikor feldobták a labdát a második mérkőzésen, nagyon lagymatagon kezdtük el a játékot. Nagyon nem egyszerű hirtelen ritmust és hőfokot váltani, pláne egy majdnem 100 pontos győzelem után. A Darazsak már egy magasabb játékerőt képviselt, amihez fel kellett “ébredni.” Szerencsére ha figyelemfelkeltésről van szò, nem kell a szomszédba mennem tanàcsért. A mérkőzés közepére egyértelművé vált, hogy nekünk az “A” csoportban a helyünk. Az pedig, hogy a vége ilyen “döcögősre” sikerült, legfőképpen a lelátòròl érkező pressziònak köszönhető.

 

 

Nem hiszem, hogy azok a kommentek ès bekiabálások, amik az ellenfél publikuma felöl érkeztek, bármilyen sporteseményre, de főként nem egy U12-es kosárlabda mérkőzésre valòk.

 

Mèg nagyon kicsi voltam, mikor anyukámmal “megnéztem” a 101 Kiskutyát a moziban. De annál a résznél mikor el akarták rabolni a kiskutyákat, hisztérikus sírásba törtem ki, így muszály volt elhagyni a termet. Ezért a film végét azòta sem láttam. Így sajnos azt sem tudom meghatározni, hogy milyen Szörnyella karaktere. De ha olyan, aki kiáll a gyerekeiért ès ha kell elviszi a “szükséges rossz” szerepét az ő fejlődésük érdekében, akkor valòban találò név, köszönöm.

 

Mindegy, hogy “101 Kiskutyákròl” vagy éppen a “Berzsenyi Gengszteriről” van szò, mi dolgozunk tovább, hogy együtt jobbak legyünk. Habár a hétvége szakmailag kevés kihívást állított elénk, emberileg mindenképp sokat tanultunk és nagyot fejlődünk.

 

Büszke vagyok a gyerekeimre!

 

Üdvözlettel, Szörnyella